Kundeservice

Spørsmål og svar

For din egen og andre passasjerers sikkerhet, er det påbudt å bruke sikkerhetsbelte ombord på Flybussen.
Hver flybuss er utstyrt med 2.stk barneseter. Disse setene er universelle og best egnet for barn fra 6 mnd. og eldre. Reservasjon av barnesete er dessverre ikke mulig. Har du behov for sete for spedbarn må du ta med dette selv.
Ja, det er gratis trådløst Internett ombord. Strømuttak finnes på de aller fleste Flybussene.
Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygt fra NAV. Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning.
Kun ledsagere som leder døvblinde passasjerer reiser gratis. Utover det gis det ikke rabatt til ledsager/reisende med ledsagerbevis.
Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt. Gyldig bevis må fremvises til sjåfør ved påstigning. Gyldig bevis er: Studentkort med bekreftelse for betalt semesteravgift, digitalt studentbevis på mobil, eller dokumentasjon/skolebevis fra skole eller lærerbedrift som bekrefter skolegang inneværende semester sammen med bankkort, førerkort, pass eller annen legitimasjon med foto. For studenter som studerer i utlandet er kun ISIC-kort gyldig som studentbevis. Det innrømmes ikke rabatt til lærlinger, deltagere ved kortvarige kveldskurse eller språkkurs.
Vernepliktige soldater som avtjener førstegangstejeneste får rabatt på enkeltbilletter. Forsvarets ID-kort eller innkallingsbrev til førstegangstjeneste er godkjent moderasjonsbevis og må fremvises uoppfordret ved påstigning.
Gjenglemte gjenstander blir levert ved et hittegodskontor så snart som mulig. Vennligst ta kontakt med busselskapet du reiste med for mer informasjon. Kontaktinformasjon finner du her.
Alle reisende må kunne fremvise gyldig billett under hele reisen. Hvis en ved billettkontroll ikke har gyldig billett må gebyr påregnes.
Den rimeligste billetten kjøper du på forhånd av reisen. Du kan kjøpe billett her på flybussen.no, i Vipps-appen eller fra billettautomater på flyplassen. Du får alltid kjøpt billetter på bussen, men til en høyere pris enn ved forhåndskjøp.
Hver passasjer kan ta med seg 2 kolli bagasje (max 30 kg. totalt) som plasseres i bagasjerommet under bussen. Håndbagasje befordres fritt så lenge det kan plasseres i hattehyllen eller under eget sete.
Barn som reiser alene må være i skolepliktig alder og kunne ta vare på seg selv under hele reisen. Barnet må følges til bussen av foresatt og må kunne fremvise informasjon med navn og nummer til en ansvarlig voksen som sjåføren kan ringe til om det skulle skje noe uforutsett.
Nei, billetter kjøpt på flybussen.no kan ikke endres eller refunderes.
Ja, du kan betale med bankkort eller norske kontanter direkte på Flybussen mot et ombordtillegg.
Ja, når du kjøper billett på nett kan du kjøpe billett både til utreiseflyplassen og fra flyplassen du reiser til, i samme operasjon.
Hunder, katter og andre mindre kjæledyr kan tas med på Flybussen uten ekstra kostnader. Dyr skal holdes i bånd eller bur under hele reisen og skal ikke plasseres direkte på setet. Eieren har ansvar for å sørge for at dyret ikke er til sjenanse for andre passasjerer. Reisende med dyr må vike allergikere.
Sykkel, barnevogn og ski kan tas med i den grad det er plass i bussens bagasjerom. Ski bør være forsvarlig pakket og barnevogner kunne demonteres. Det er ikke mulig å reservere plass til denne type bagasje.
Ved billettkjøp på flybussen.no må du velge reisestrekning og dato for reise. Du kan være med på den avgangen som passer deg best, den dagen og strekningen du har kjøpt billett til.
Rullestolbrukere må reservere plass senest kl.14:00 siste hverdag før reisen. Ta kontakt med busselskapet i din by på telefon eller e-post.
QR-kode eller billettkode (5 tegn) må fremvises ved påstigning på utskrift eller mobil/nettbrett. (referansenummer eller billettkode alene er ikke gyldig billett)
På Flybussen reiser barn under 4 år gratis. Barn fra 4 til og med 15 år betaler barnebillett. Familiebillett: Inntil 4 barn til og med 15 år reiser gratis i følge med 1 voksen som betaler ordinær voksenbillett. Familiebillett gjelder ikke for skoleklasser eller større grupper som reiser sammen. Unntak: Med Flybussen i Bergen er det ingen begrensing på antall barn på familiebilletten (med unntak av grupper, klasser etc. som ikke kan reise på familiebillett).