Kundeservice

Spørsmål og svar

For din egen og andre passasjerers sikkerhet, er det påbudt å bruke sikkerhetsbelte ombord på Flybussen.
Hver flybuss er utstyrt med ett barnesete. Disse setene er universelle og best egnet for barn fra 6 mnd. og eldre. Reservasjon av barnesete er dessverre ikke mulig. Har du behov for sete for spedbarn må du ta med dette selv.
Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV. Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.
Kun ledsagere som leder døvblinde passasjerer reiser gratis. Utover det gis det ikke rabatt til ledsager/reisende med ledsagerbevis.
Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt. Gyldig bevis må fremvises til sjåfør ved påstigning. Gyldig bevis er: Studentkort med bekreftelse for betalt semesteravgift, digitalt studentbevis på mobil, eller dokumentasjon/skolebevis fra skole eller lærerbedrift som bekrefter skolegang inneværende semester sammen med bankkort, førerkort, pass eller annen legitimasjon med foto. For studenter som studerer i utlandet er kun ISIC-kort gyldig som studentbevis. Det innrømmes ikke rabatt til deltagere ved kortvarige kveldskurs eller språkkurs.
Vernepliktige soldater som avtjener førstegangstejeneste får rabatt på enkeltbilletter. Forsvarets ID-kort eller innkallingsbrev til førstegangstjeneste er godkjent moderasjonsbevis og må fremvises uoppfordret ved påstigning.
Gjenglemte gjenstander blir levert ved et hittegodskontor så snart som mulig. Vennligst ta kontakt med busselskapet du reiste med for mer informasjon. Kontaktinformasjon finner du her.
Alle reisende må kunne fremvise gyldig billett under hele reisen. Hvis du ved en billettkontroll ikke har gyldig billett må gebyr påregnes.
Den rimeligste billetten kjøper du på forhånd av reisen her på flybussen.no. Du får alltid kjøpt billetter på bussen, men til en høyere pris enn ved forhåndskjøp. Se våre pristilter under aktuelt .
Hver passasjer kan ta med seg 2 kolli bagasje (max 30 kg. totalt) som plasseres i bagasjerommet under bussen. Håndbagasje befordres fritt så lenge det kan plasseres i hattehyllen eller under eget sete.
Barn som reiser alene må være i skolepliktig alder og kunne ta vare på seg selv under hele reisen. Barnet må følges til bussen av foresatt og må kunne fremvise informasjon med navn og telefonnummer til en ansvarlig voksen som sjåføren kan ringe til dersom det skulle skje noe uforutsett.
Nei, billetter til Flybussen kan ikke endres eller refunderes.
Ja, du kan betale med bankkort på bussen mot et ombordtillegg. På grunn av Covid-19 og av hensyn til smittevern tar vi fortiden ikke imot kontanter.
Nei, når du ønsker å kjøpe billett til utreiseflyplassen og fra flyplassen du reiser til, må dette foretas i to operasjoner.
Hunder, katter og andre mindre kjæledyr kan tas med på Flybussen uten ekstra kostnader. Dyr skal holdes i bånd eller bur under hele reisen og skal ikke plasseres direkte på setet. Eieren har ansvar for å sørge for at dyret ikke er til sjenanse for andre passasjerer. Reisende med dyr må vike for allergikere. Dyr kan ikke oppholdes i bussens bagasjerom, da det ikke er tilrettelagt med hensyn til sikkerhet, ventilasjon, lys og varme.
Sykkel, barnevogn og ski kan tas med i den grad det er plass i bussens bagasjerom. Ski bør være forsvarlig pakket og barnevogner kunne demonteres. Det er ikke mulig å reservere plass til denne type bagasje.
Ved billettkjøp på flybussen.no må du velge reisestrekning og dato for reise. Du kan være med på den avgangen som passer deg best, den dagen og strekningen du har kjøpt billett til.
Av hensyn til sikkerhet og plassen om bord i bussen kan vi kun betjene manuelle rullestoler. Rullestolen kan ikke overstige målene; lengde 120 cm, bredde 70 cm, høyde 109 cm og totalvekt 300 kg. Rullestolbrukere må reservere plass senest kl.14:00 siste virkedag før reisen. Ta kontakt med busselskapet i din by på telefon eller e-post.
Hele billetten med QR-kode og billettkode (5 tegn) må fremvises ved påstigning på utskrift eller mobil/nettbrett. Referansenummer eller billettkode alene er ikke gyldig som billett.
Flybussen Bardufoss korresponderer med de fleste flyavganger til og fra Oslo, og rutetider tilpasses etter gjeldene flytider. Oppdaterte rutetider finnes til enhver tid på vår nettside. På grunn av koronasituasjonen kan det på kort varsel oppstå endringer i flytider og Flybussens rutetider. Vi oppfordrer derfor alle våre reisende om å følge med på våre nettsider for å se når bussen går den aktuelle dagen.
Grunnet manglende informasjon om flyvninger langt frem i tid må bussavgangene settes opp for kortere perioder. Avgangstider publiseres så fort vi kjenner alle tider for flyvninger.
Alle barn under 4 år reiser gratis i følge med foresatt. Barn fra 4 til og med 15 år betaler barnebillett når de reiser alene. Familiebillett: Inntil 4 barn til og med 15 år reiser gratis i følge med 1 voksen. Familiebilletten gjelder ikke for skoleklasser eller større grupper som reiser sammen.