Billettinformasjon

Tur-/retur rabatt

Ved kjøp av voksen tur-/returbillett vil rabatt automatisk bli beregnet.

  • Tur-/returrabatt gjelder bare for voksenbillett. Dette ettersom vi ikke gir tur-/returrabatt på toppen av andre rabatter, som for eksempel barne-/honnør-/studentrabatt.

Barnebillett

Alle barn under 4 år reiser gratis med oss.
Barnebillett gjelder for barn fra og med 4 år til og med 15 år.

Familierabatt

En familiebillett en vei har samme pris som voksenbillett en vei. En familiebillett inkluderer 1 voksen og inntil 4 egne barn i alderen 4 til og med 15 år.
Familiebilletten gjelder ikke for skoleklasser/idrettslag eller større grupper som reiser sammen.

  • Familierabatt kan ikke kombineres med tur-/returbillett. 

Studentrabatt

Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt. Gyldig bevis må fremvises til sjåfør ved påstigning.

  • Gyldig bevis er: Studentkort med bekreftelse for betalt semesteravgift, digitalt studentbevis på mobil, eller dokumentasjon/skolebevis fra skole eller lærerbedrift som bekrefter skolegang inneværende semester sammen med bankkort, førerkort, pass eller annen legitimasjon med foto. For studenter som studerer i utlandet er kun ISIC-kort gyldig som studentbevis.Det innvilges ikke rabatt til deltagere ved kortvarige kveldskurs eller språkkurs.

Vernepliktigrabatt

Vernepliktige soldater som avtjener førstegangstejeneste får rabatt på enkeltbilletter.

  • Forsvarets ID-kort eller innkallingsbrev til førstegangstjeneste er godkjent moderasjonsbevis og må fremvises uoppfordret ved påstigning.

Honnør/senior rabatt

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV.

  • Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Ledsagerrabatt

Kun ledsagere som leder døvblinde passasjerer reiser gratis. Utover det gis det ikke rabatt til ledsager/reisende med ledsagerbevis.