Billettinformasjon

Kjøps og bruksvilkår 

Den rimeligste billetten kjøper du på forhånd av reisen her på flybussen.no. Du får alltid kjøpt billetter på bussen, men til en høyere pris enn ved forhåndskjøp.

Billett med QR-kode må medbringes under hele reisen. Billetten må kunne fremvises i papirutskrift eller pdf-format på mobil/tablet (referansenummer alene er ikke gyldig billett). Du som kunde må selv sørge for at QR-kode eller referansenummer ikke kommer på avveie.

Du som kunde er selv ansvarlig for å kontrollere at:

  • Riktig reiserute og dato er valgt.
  • Riktig billettkategori er valgt. Husk bevis om du har rett til rabatt.
  • Riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp.

Ved billettkjøp på flybussen.no må du velge reisestrekning og avgang. Du kan være med på den avgangen som passer deg best, den dagen og strekningen du har kjøpt billett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer innebærer at det ikke er mulig å kjøpe billetter på flybussen.no, må billetter kjøpes på bussen. Når billetten kjøpes på bussen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Billetten kan ikke endres eller refunderes.

For at du skal gjøre ditt krav gjeldene, må du sende oss en skriftlig henvendelse senest 3 måneder etter hendelsen.
Vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig, vanligvis innen 4 uker etter at vi har mottatt den.
Vennligst merk at dersom vi ikke mottar ditt svar på vår tilbakemelding innen 3 måneder, vil saken anses som foreldet, og eventuelle krav vil ikke lenger være gjeldende.

Billettinformasjon

Tur-/retur rabatt

Ved kjøp av voksen tur-/returbillett vil rabatt automatisk bli beregnet.

 • Tur-/returrabatt gjelder bare for voksenbillett. Dette ettersom vi ikke gir tur-/returrabatt på toppen av andre rabatter, som for eksempel barne-/honnør-/studentrabatt.

Barnebillett

Alle barn under 4 år reiser gratis med oss.
Barnebillett gjelder for barn fra og med 4 år til og med 17 år.

Familierabatt

En familiebillett en vei har samme pris som voksenbillett en vei. En familiebillett inkluderer 1 voksen og inntil 4 egne barn i alderen 4 til og med 17 år.
Familiebilletten gjelder ikke for skoleklasser/idrettslag eller større grupper som reiser sammen.

 • Familierabatt kan ikke kombineres med tur-/returbillett. 

Studentrabatt

Studenter under 31 år som studerer på heltid har rett til studentrabatt. Gyldig bevis må fremvises til sjåfør ved påstigning.

 • Gyldig bevis er: Studentkort med bekreftelse for betalt semesteravgift, digitalt studentbevis på mobil, eller dokumentasjon/skolebevis fra skole eller lærerbedrift som bekrefter skolegang inneværende semester sammen med bankkort, førerkort, pass eller annen legitimasjon med foto. For studenter som studerer i utlandet er kun ISIC-kort gyldig som studentbevis.Det innvilges ikke rabatt til deltagere ved kortvarige kveldskurs eller språkkurs.

Vernepliktigrabatt

Vernepliktige soldater som avtjener førstegangstejeneste får rabatt på enkeltbilletter.

 • Forsvarets ID-kort eller innkallingsbrev til førstegangstjeneste er godkjent moderasjonsbevis og må fremvises uoppfordret ved påstigning.

Honnør/senior rabatt

Honnørrabatt gis til alle over 67 år, blinde, og passasjerer som mottar uføretrygd fra NAV.

 • Gyldig bevis/ legitimasjon må fremvises til sjåføren ved påstigning. Medreisende som ikke oppfyller kravet til honnør gis ikke rabatt.

Ledsagerrabatt

Kun ledsagere som leder døvblinde passasjerer reiser gratis. Utover det gis det ikke rabatt til ledsager/reisende med ledsagerbevis.