NYHET! Flybussen Haugesund utvider rutetilbudet

Flybussen Haugesund utvider rutetilbudet, og fra og med 8. april vil alle ruter kjøre via Risøy.

Det nye busstoppet vil være ved brakkeleiren Albatross, et sentralt stopp både for lokalbefolkningen på Risøy, og for alle tilreisende arbeidere som pendler til øya. 

I tillegg har Flybussen Haugesund flere sentrale stopp i Haugesund sentrum og har stopp rett utenfor hovedinngangen på Haugesund Lufthavn Karmøy. Her kan du lese mer om hvor Flybussen stopper.

Flybussen Haugesund jobber kontinuerlig med å oppdatere rutetilbudet, der det er mulighet for ekstra avganger på etterspørsel. 

Raskt og rimelig til og fra Haugesund Lufthavn Karmøy 

Den rimeligste billetten til Flybussen Haugesund kjøper du på forhånd av reisen på flybussen.no. Du får alltid kjøpt billetter på bussen, men til en høyere pris enn ved forhåndskjøp.

I tillegg reiser alle barn under 16 år, gratis med Flybussen. Dette gjelder også barn som reiser alene. 

Er flyet ditt forsinket eller andre ting oppstår som gjør at du ikke rekker valgt avgang til Flybussen så fortvil ikke. Du kan reise med den avgangen som passer deg best, den dagen og strekningen du har kjøpt billett. Billett er gyldig i 24 timer på valgt dato. 

Flybussen kjører til og fra Haugesund Lufthavn og stopper flere steder på vei til og fra Haugesund sentrum. Avganger er jevnt fordelt utover hele dagen, med første avgang fra sentrum på morgenkvisten med retur på kvelden. Flybussen kjører alle dager, unntatt lørdag.

Velkommen om bord!

Kjøp billett her