Hvor stopper Flybussen Bergen?

Flybussen kjører fra til og fra Bergen Lufthavn Flesland. Ruten går til Bergen sentrum via Knappetunellen og Fyllingsdalen, og videre til Åsane. 

Bergen Lufthavn Flesland

Flybussen finner du på stopp A5, rett utenfor hovedutgangen på Bergen Lufthavn Flesland. 

Stopp Fyllingsdalen

I Fyllingsdalen har Flybussen Bergen stopp på Oasen Terminal plattform G. Husk å gi tydelig signal ved holdeplassen. Se oversikt over Oasen Terminalkart her

Flybussen stopper også på signal ved Sikthaugen, Nebbeveien, Skarphaugen, Fyllingsdalsveien og Sandeide Terminal. 

Stopp Bergen busstasjon

Beregnet reisetid mellom Bergen busstasjon og Bergen Lufthavn er ca. 20 minutter.

På vei til flyplassen stopper Flybussen på plattform R. På vei fra flyplassen til Bergen sentrum, stopper Flybussen på plattform U (ikke markert med Flybussen i kart).

Terminalkart Bergen busstasjon.

Stopp Bergen sentrum

Med 6 holdeplasser i sentrum, inkludert Festplassen og Bryggen, stopper bussen i gåavstand til de fleste sentrumshotellene. I tillegg stopper vi på Jektevikterminalen (tidligere Hurtigruteterminalen, ikke markert i kart).

Merk: Flybussen FB51 som skal videre til Åsane har ikke stopp på Strandkaiterminalen, i Komediebakken eller på Jektevikterminalen før på returen fra Åsane. Et godt alternativ er å gå av på Festplassen eller Torget. Spør en av våre sjåfører dersom du er i tvil.

Skal du til Bergen Lufthavn fra Bryggen kjøper du billett fra Dregsallmenningen. Her benyttes stoppet utenfor Radisson Blu Royal Hotel. 

Se oversiktskart over stopp i sentrum her.  

Åsane Terminal

På Åsane Terminal har Flybussen Bergen stopp på plattform G.

Åsane Terminalkart

I tillegg stopper vi på signal mange steder langs traseen. Husk og gi tydelig signal ved holdeplass. 

Ved Bergen Lufthavn gi gjerne sjåføren beskjed om hvor du ønsker å gå av når du går om bord i bussen og gi tydelig signal før holdeplassen.

Den rimeligste billetten kjøper du på nett i forkant av reisen på flybussen.no. Du får alltid kjøpt billetter på bussen, men til en høyere pris enn ved forhåndskjøp.

Velkommen til Flybussen Bergen!

Kjøp billett her